УКР РУС

Ярославський: Сподіваюсь, що Металіст повернеться найближчим часом

14 квітня 2018 Читать на русском

Екс-власник та президент Металіста Олександр Ярославський поділився емоціями від поєдинку Шахтар – Динамо, а також розповів про шанси на відновлення Металіста.

"Матч Шахтар – Динамо? Непогано було. Але драйву, якого хочеться, не було. Я хотів би повернути Металіст і той нерв, якого сьогодні не було.

Шахтар – Динамо – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Все було тихо. Поки ситуація така – дякую Шахтарю. Але коли повернеться Металіст, то – вибачте. Секретів нема. Говорив і говоритиму, що хочу, щоб Металіст повернувся в Харків. Справжній Металіст, а не сурогати.

Скільки даю відсотків на те, що Металіст повернеться? Неможливо давати відсотки, треба покласти серце й душу і працювати. Питання в тому, що майно клубу передали державі. Тепер можна впливати на процеси в інфраструктурі. В найближчі роки слід чекати повернення Металіста? Сподіваюся, це буде швидше, аніж в найближчі роки. В найближчий час.

Була інформація, що фінансуватиму Динамо? Ні-ні, навіть не буду чекати закінчення питання. В моєму серці лише один клуб. Це Металіст. І справа не в тому, що я не люблю Динамо, Ворсклу чи ще когось.

Чи може повернути Металіст хтось інший? Хтось інший навряд чи поверне. Один вже був – і прийшов крах. Але ту ж базу тепер набагато легше буде відновити, ніж на початку Металіста", – розповів Ярославський.