УКР РУС

Ярославський проведе зустріч з уболівальниками Металіста, де розповість про план відродження клубу

17 травня 2021 Читать на русском

Колишній президент Металіста Олександр Ярославський планує відвідати матч Другої ліги.

"Можу вам сказати одне: 29 травня буде остання гра ФК Метал у цьому сезоні в Харкові. Саме на цьому матчі планується повернення Ярославського на ОСК Металіст. Знаю, що в харківському клубі готуються до того, що Олександр Ярославський приїде підтримати Метал саме в цій грі.

Ярославський озвучив чималу суму, яка потрібна на відновлення інфраструктури Металіста

Це буде зроблено, по-перше, для того, щоб показати, що він вболіває за цю команду. По-друге, щоб поспілкуватися з уболівальниками і розповісти про плани на наступний сезон. Тому 29 травня ви зможете отримати інформацію з перших вуст – яким буде Метал в наступному році. Буде це Метал, або вже буде Металіст у Першій лізі, якими будуть трансфери ...

Дочекаймося Олександра Ярославського, і я думаю, що харківські вболівальники отримають можливість наживо запитати, яким буде Метал або Металіст уже в наступному році", – розповів журналіст Ігор Циганик.

Варто додати, що слова Циганика ФК Метал опублікував на власних сторінках у соціальних мережах, фактично підтвердивши інформацію про зустріч Ярославського з уболівальниками. Окрім того, зовсім недавно бізнесмен особисто заявив, що у Першій лізі гратиме вже не Метал, а Металіст.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський