УКР РУС

Ярославський прокоментував перейменування Метала у Металіст

16 червня 2021 Читать на русском

Колишній президент Металіста Олександр Ярославський у своєму стилі звернувся до вболівальників після отримання дозволу від виконкому УАФ на зміну назви Металу.

"Як я і обіцяв, ми відроджуємо наш улюблений Металіст з усією можливою і неможливою швидкістю. Спочатку повернули свою символіку, а сьогодні за рішенням виконкому УАФ – історичну назву клубу.

Метал отримав офіційний дозвіл на перейменування у Металіст

Спасибі всім, хто підтримує нас на цьому шляху. Уболівальникам – за аншлаг на трибунах і щосекундну увагу до Металіста, міській та обласній владі – за відповідальну державну позицію і розуміння важливості питання.

Завдяки всьому цьому ми вже вийшли на наступний етап – піднімаємо фактично з попелу клубну інфраструктуру. Прогрес видно щодня не на словах, а на ділі. Про кожен крок ми розповідаємо, щоб харків'яни знали, що всі обіцянки виконуються. А попереду у нас найголовніше. Рівень клубу визначає якість гри. Необхідно створити сучасну, технічну, конкурентоспроможну команду, яка буде перемагати.

Метал став абсолютним чемпіоном Другої ліги – капітан команди Кучера оформив тріумф над Поділлям

Справжній Металіст не може пасти задніх, він зобов'язаний захищати честь Харкова у національній першості, честь Харкова й України в єврокубках. Перебувати внизу турнірної таблиці, в зоні вильоту він не може!

Який Металіст справжній, а який підробка, фейк, покаже рахунок на табло. Але це справа майбутнього. Поки ми працюємо, нас ніхто не зупинить і перемога буде за нами, за Харковом і харків'янами. Тільки Харків, тільки перемога!" – наводить слова Ярославського сайт Металіста.

Зауважимо, виконавчий комітет Української асоціації футболу дозволив Металу змінити ім'я. Клуб мають перейменувати на Металіст. Цікаво, що сьогодні також з'явились чутки, що Метал може замінити Металіст 1925 в УПЛ.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський