УКР РУС

Ярославський: Ніколи не відмовлявся від того, що можу повернути Металіст

10 листопада 2017 Читать на русском

Колишній власник Металіста Олександр Ярославський – про Шахтар у Харкові, ситуацію з Металістом й можливе повернення в футбол.

"В Харкові звучить гімн Ліги чемпіонів, але там грає Шахтар? Я радий, що в Харкові звучить гімн Ліги чемпіонів. Звичайно, я мріяв, щоб він звучав на честь Металіста, але задоволений, що харків'яни бачать гри Шахтаря в Лізі чемпіонів. Приїде Манчестер Сіті. Коли б ще харків'яни це побачили? Тому спасибі Шахтарю, що він дає місту цю футбольну енергію і радість.

Чи стежу за ситуацією з Металістом? Всі стежать. Всім цікаво, чим це закінчиться. Подивимося. Надії ми ніколи не втрачали і не втрачаємо, що коли-небудь гімн Ліги чемпіонів зазвучить в честь нашого Металіста.

Чи претендуватиму на якесь майно клубу? Поки не знаю до кінця, що конфіскували. Завжди говорив, що якщо буду займатися якимись процесами, то тільки законно. Щоб потім не червоніти і не нервувати. Буде предмет – буде обговорення. Все повинно бути цивілізовано.

Чи планую повернути Металіст? Мільйон разів відповідав вже. Я ніколи не відмовлявся від цього, але питання в тому, як будуть розвиватися реальні події", – сказав Ярославський в інтерв'ю Terrikon.

Карпати потрапили у сферу зацікавлень Ярославського, – ЗМІ