УКР РУС

Ярославський: "Металіст" гратиме на цьому стадіоні, а за перероблені "віпи" я б діячу ноги повисмикував

16 листопада 2016 Читать на русском

Колишній президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський вірить у повернення команди на стадіон, на якому пройшов матч Україна – Сербія.

Товариські матчі
завершено
-

– Олександре Владиленовичу, коли ви востаннє були на ОСК "Металіст"?

– Коли розлучився з "Металістом", тоді і був востаннє. Мене запросили на матч збірної, і я давно вирішив, що прийду на гру.

– Які у вас враження від матчу?

– Я б за перероблені "віпи" (віп-трибуни, – прим. авт.) цьому діячеві ноги повисмикував! А від футболу – дуже хороші враження. Вітаю збірну, вітаю головного тренера і всіх причетних до цієї перемоги. Збірна Сербії – команда не подарунок, тож подвійно приємно домогтися результату.

– А що переробили у "віпах"?

– Зайдіть, подивіться. Але це не важливо, важливо – це гарне враження від гри. Краще, звичайно, "Металіст" дивитися. Але збірна є збірна – це наше національне надбання.

– Ви спілкувалися з Мироном Маркевичем?

– Ну, звичайно! Це рідна для мене людина. Ми зідзвонюємося з ним практично щотижня.

– Ви сказали, що краще "Металіст" тут дивитися. Як вважаєте, це реально коли-небудь?

– Звичайно!

– Коли?

– Колись так і буде.

– У суботу на цьому стадіоні "Шахтар" грає з "Карпатами". Прийдете?

– Не готовий відповісти. Я завтра відлітаю. Якщо встигну повернутися, буду на грі.

Збірна України обіграла Сербію в Харкові. Відео голів і огляд матчу. Бєсєдін дебютував за збірну України у рідному місті. Андрій Шевченко залишився задоволений грою команди та успішним завершенням 2016 року. У збірній України 25-й капітан в історії. Україна – Сербія: Поле для експериментів. Перші висновки з матчу. Євген Коноплянка радіє, що покарали сербів. А Руслан Ротань зізнався про непризначений пенальті у ворота України.

"Без паніки, молодь крута. Дякую, Шево" Реакція соцмереж на матч Україна – Сербія. До вашої уваги також Статистика збірної України 1992 – 2016: матчі, голи, гравці (Інфографіка)

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях