УКР РУС

Ярош вболіває за "Дніпро", а на матч "Карпат" його запросив Димінський

20 вересня 2016 Читать на русском

Народний депутат України і колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош розповів "Футбол 24", що вболіває за "Дніпро", а матч "Карпат" відвідав на запрошення президента клубу Петра Димінського.

"Мене запросив власник клубу. Я приїхав на весілля до свого брата по зброї Євгена Терехова. Зустрілися, він сказав, щоб я приходив на футбол, якщо хочу. Зайшов. Я не є аж дуже великим футбольним вболівальником, але трохи подивився. На ультрас цікаво дивитися", – сказав Дмитро Ярош.

Він також зазначив, що з Димінським у нього немає якихось дуже дружніх відносин, але вони спілкуються і кілька разів перетиналися "з питань війни".

Відповідаючи на питання, за який український клуб він вболіває, Ярош сказав: "Я за "Дніпро", звичайно. За кого ж я ще можу бути?!"

За його словами, відвідувати матчі "Дніпра" у нього зараз немає часу:

"А це просто вирвався до Львова на таку подію (весілля побратима по зброї) і пішов. Часу немає, на фронті багато питань", – підкреслив Ярош.

Ротань провів рекордний ювілейний матч за "Дніпро"

Як відомо, Дмитро Ярош народився в Дніпродзержинську (зараз Кам'янське) Дніпропетровської області. Навчався в Дрогобицькому педагогічному університеті ім. І.Франка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях