УКР РУС

Ярмоленко: Збірна України посідає перше місце у групі, і все залежить тільки від нас

13 жовтня 2018 Читать на русском

Хавбек збірної України Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями на матч Ліги націй проти Чехії.

"Матч проти Італії? Мені особисто сподобалася гра команди. Ми грали проти топ-збірної Європи, і грали добре. Можливо, у італійців було трохи більше моментів, але згадайте, коли ми грали з подібними збірними і мали багато шансів для взяття воріт?

"Кравець – не готовий, потрібен Селезньов". Автор історичного голу "Скуадрі Адзуррі" – про матч Італія – Україна

Хто фаворит у матчі? Перед грою фаворит тільки на папері. Зараз все вміють грати в футбол. У нашій групі суперники рівні. Так вийшло, що у вересні ми виявилися сильнішими за чехів і словаків. Постараємося такими бути і 16 жовтня. Дуже важливо показати той футбол, який вимагає від нас тренерський штаб, і який подобається українським уболівальникам, адже збірна України грає для них. Хто краще налаштується і покаже більш якісний футбол, той і переможе.

Збірна України посідає перше місце у групі і все залежить тільки від нас. Якщо нам вдасться продемонструвати футбол, в який ми можемо зіграти, то я впевнений, що в своїй групі Україна буде на першому місці. Підтримка вболівальників нам дуже важлива. Ми хочемо перемогти і зробимо для цього все можливе", – цитує Яромленка Команда№1.

Матч Ліги націй між збірними України та Чехії відбудеться 16 жовтня у Харкові.

Україна – Чехія: директор ОСК Металіст розповів, у якому стані газон перед матчем Ліги націй