УКР РУС

Ярмоленко: З "Наполі" будемо грати лише на перемогу

22 листопада 2016 Читать на русском

Вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від матчу з "Наполі" в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

– "Наполі" грає вдома і, звісно ж, буде атакувати. "Динамо" втрачати вже нічого. Чи означає це, що завтра буде відкрита гра?

– В першу чергу, нам потрібно дивитися на свою гру, а не на "Наполі", і будувати її, виходячи зі своїх сильних якостей. Завтра ми збираємося показувати свій футбол і не дивитися на суперника.

– Як ви себе почуваєте? Ви на всі 100% готові до завтрашнього матчу?

– Думаю, всі хлопці, які прилетіли сюди, готові на 100%. Ми розуміємо, що показали не той результат, який очікували на початку групового етапу. Так що у нас немає іншого виходу, крім як завтра виходити на поле і намагатися виправити цю ситуацію. У будь-якому випадку ми будемо грати тільки на перемогу, сподіваюся, у нас вийде її досягти.

– Чим нинішній "Наполі" відрізняється від того, з яким ви грали в першому турі?

– Особливо нічим не відрізняється. Команда грає в той же футбол, який вона показувала в Києві. Тут дуже хороший головний тренер і гравці, а команда демонструє якісний футбол. Але ми приїхали сюди за результатом, іншого виходу у нас немає.

– Завтра вас влаштує тільки перемога?

– Звісно, адже навіть нічия позбавляє нас всіх шансів на єврокубкову весну, тому так, будемо грати тільки на перемогу.

– "Наполі" йде в лідерах чемпіонату Італії і щотижня проводить матчі на найвищому рівні. Як налаштуватися на матч, коли в чемпіонаті України у "Динамо" гри не такого високого рівня?

– Я вже неодноразово говорив, що це є серйозною проблемою, тому що дуже важко перебудовуватися з нашого чемпіонату на ігри Ліги чемпіонів. Рівень дуже сильно відрізняється. Перші хвилини доводиться освоюватися, тому що швидкості зовсім інші. Але нічого страшного, потрібно виходити з ситуації, грати в той футбол, який ми вміємо, і який властивий київським "Динамо".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу

Матч 5 туру Ліги чемпіонів “Наполі” – “Динамо” відбудеться 23 листопада у Неаполі на стадіоні “Сан-Паоло”. УЄФА назвав арбітра. Проти киян точно не зіграє автор дубля в наші ворота у матчі першого кола, а ось капітан неаполітанців вже в строю. Ребров взяв на матч 21 гравця.