УКР РУС

Ярмоленко: З Фінляндією точно легко не буде

8 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від кваліфікаційного матчу ЧС-2018 проти Фінляндії.

"З хорошим настроєм готуємося. Слава Богу, зі здоров'ям все добре. Будемо готуватися, і буду набирати форму. Ще суперника не вивчали, тільки розібрали сьогодні свою гру з Косово. Є ще час, так що я впевнений, що найближчим часом все це буде.

Нам потрібна тільки перемога. Другого варіанту немає. Граємо вдома при своїх вболівальниках. Потрібно показати хороший футбол, який сподобається глядачам, та здобути 3 очки.

В попередніх матчах повинні були перемагати? Звичайно, з Туреччиною вели 2:0, і повинні були витиснути більше. Тренерський штаб вказав на ті проблеми, які були, думаю, хлопці їх почули.

З фінами точно легко не буде. В підтвердження цього – матч з Косово. Їх вважали аутсайдерами, але гра нам легко не далася. Незважаючи на кінцевий результат 3:0. Але якщо згадати, при рахунку 1:0 скільки моментів було у Косово? Налаштовуємося на серйозну гру. Впевнений, що прийде повний стадіон і хочемо порадувати вболівальників грою та результатом", – розповів Андрій Ярмоленко.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях