УКР РУС

Ярмоленко: Якщо пропозиція влаштує президента, то залишу "Динамо" взимку

10 грудня 2015 Читать на русском

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів, за яких умов може залишити клуб уже цієї зими.

"Завтра пройду обстеження і тоді буде ясно, що за травма. Сподіваюся нічого серйозного. Сподіваюся 1-2 тижні відпочину і повернуся до футболу. Після того, як залишив поле, дуже переживав у роздягальні. Але головне, що зуміли вийти і подарувати свято вболівальникам.

Вихід з групи багато чого значить. Це значить, що ми на правильному шляху, тренери правильно підбирають тренувальтний процес, тактику на гру. Хоча експерти, зокрема на вашому каналі ("Футбол 1"/"Футбол 2" - ред.) скажуть, що "Порту" було не таке, "Челсі" - не таке... але головне, що "Динамо" таке.

Останній раз, коли "Динамо" виходило в плей-офф, бачив ще по телебаченню. Та найголовніше, що вийшли тепер.

"Маккабі" грало не акутивно, навіть в нас в Україні команди не так сильно захищаються. Швидкий гол дозволив нам грати далі легше.

Чи залишу "Динамо" взимку? Усе залежить від пропозицій від інших команд і що скаже президент. Якщо пропозиція влаштує президента і мене, то прийму її. 

Чи не було домовленості, що допоможу команді вийти з групи і мене відпустять? Про що розмовляли з президентом, нехай залишиться між нами", - сказав Андрій Ярмоленко в ефірі каналу "Футбол 2".

Читайте також:

Вацко повідомив про характер травми Ярмоленка

Потенційні суперники "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів

Ребров: Нема різниці, з ким грати у плей-офф Ліги чемпіонів