УКР РУС

Ярмоленко: Я відразу знав, хто обклеїв роздягальню Вест Хема картинками з моїм зображенням

9 жовтня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України та лондонського Вест Хема Андрій Ярмоленко розповів про атмосферу у своєму клубі та адаптацію в команді.

"Адаптація в Англії? Я всього 2 голи забив поки що (сміється)... Вважаю, що адаптація проходить цілком нормально. Я в Англії відчуваю себе, як вдома. Всі футболісти та персонал, всі працівники в клубі відкриті, і готові допомогти, хто чим може. Мені подобається сама атмосфера, футболісти – все подобається. Звичайно, хочеться більше вигравати, і набирати більше очок.

Дежавю Ярмоленка, гол з космосу, Реал і Баварія копіюють Динамо – 10 моментів євровікенду, які вразили

Чи з'ясував, хто обклеїв роздягальню картинками з квадратною головою і написами Yarma? Так, звичайно, я відразу знав: це Марк Нобл. І я вирішив викласти це в інтернет. Він мене запитав: "Навіщо ти це зробив? Над тобою ж будуть сміятися", Я відповів: "Це – смішно, мені сподобалося".

Нічого страшного, я на наступний день точно так само зробив, але не викладав в інтернет, пожартував над Ноблом у відповідь.

Ярмоленко пропустить товариський матч з Італією

Футбол, в першу чергу, для вболівальників. Приємно грати, коли збирається повний стадіон і тебе підтримують. Сподіваюся, так буде на нашому матчі з Чехією, а ми порадуємо вболівальників своєю грою", – цитує Ярмоленка newsone.ua.