УКР РУС

Ярмоленко відмовив "Барселоні" та китайцям, оскільки хоче грати в Англії, - Шаблій

22 лютого 2016 Читать на русском

Відомий футбольний агент Вадим Шаблій в радіопрограмі Віктора Вацка "Дубль W" розповів про зацікавленість з боку інших клубів до вінгера київського "Динамо" Андрія Ярмоленка.

"Незважаючи на те, що китайці пропонували зарплату Ярмоленку, яка складає 12 мільйонів євро в рік, ми їм відмовили, оскільки в Андрія непогані умови в київському "Динамо", команді яка його виховала. Я не думаю, що він готовий продати свою мрію грати в топ-чемпіонаті та хорошій команді за такі гроші. Тобто, грати на хорошому рівні, а не в чемпіонаті Китаю, бо це Китай. Можливо, Китай за кілька років наздожене АПЛ, але зараз це не так.

Наразі Ярмоленко хоче грати в "Динамо" та тішити українських уболівальників, допоки не буде хорошої пропозиції як для самого Андрія, так і для київського клубу.

Щодо інтересу з боку "Барселони", то він був, але Андрій відмовив, оскільки не хоче "робити селфі з Мессі", а хоче тренуватись. У нього є бажання грати, скоріш за все, в чемпіонаті Англії. Але знову ж таки будемо розглядати всі варіанти, які мають влаштувати і Ярмоленка, і клуб", - зазначив Шаблій.

До слова, раніше Шаблій стверджував, що фаворита у боротьбі за Ярмоленка визначатиме Ігор Суркіс.