УКР РУС

Ярмоленко: Віддамо всі сили, щоб не було соромно дивитися в очі вболівальникам

8 жовтня 2017 Читать на русском

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко відповів на запитання журналістів напередодні вирішального матчу кваліфікації на ЧС-2018.

"Чи готовий зіграти з хорватами в нападі? Головний тренер сказав, щоб я діяв не на одній позиції, а рухався по всьому фронту атаки. На фланзі мене легко перекрити, а так від мене надходитиме більше небезпеки. Гравці атаки повинні переміщатися по різних позиціях.

Україна – Хорватія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Ми завтра віддамо всі сили, щоб не було соромно дивитися в очі вболівальникам. Чи хочу забити? Головне, щоб команда виграла, а хто заб'є – не важливо.

Я не вважаю, що збірна Хорватії дуже змінилася з часу нашого попереднього протистояння. Зрозуміло, що там чудові футболісти, які виступають в топ-клубах. Нам, в першу чергу, потрібно думати про свою гру, побудувати план і виконати його", – сказав Андрій Ярмоленко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок.