УКР РУС

Ярмоленко видав блискучий матч, його показники вражають, – експерт

10 жовтня 2016 Читать на русском

Відомий футбольний експерт Євген Гресь коротко проаналізував гру Андрія Ярмоленка у матчі відбору до ЧС-2018 Україна – Косово.

"Вже вкотре найкориснішим гравцем збірної України став півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко. Суперник – суперником, але його показники вражають.

За 90 хвилин найрезультативніший з чинних гравців національної команди виконав 95 ТТД, а брак в його діях склав 13%. Для атакувального виконавця це взагалі бездоганний матч! Взагалі не брак...

Ярмоленко завдав по воротах 3 удари, здійснив 7 обіграшів, віддав 4 гострих паси і взяв участь в 10-ти швидких атаках. Точність передач в його виконанні склала 94%", – зазначив Гресь у фейсбуці.

Збірна України розгромила Косово в рамках відбору до ЧС-2018. Андрій Шевченко вважає, що його підопічні показали хороший футбол. Ротань забив у 90 матчі в складі збірної України, а Ярмоленко на два голи наблизився до Шевченка в списку бомбардирів "синьо-жовтої" дружини. Перед грою з'явилось відео, як народний депутат Володимир Парасюк опинився в облозі фанів без квитків та "уколов" за цю ситуацію президента ФФУ Андрія Павелка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях