УКР РУС

Ярмоленко: Циганков – перспективний хлопець, він може вирости в якісного гравця

2 жовтня 2016 Читать на русском

Андрій Ярмоленко, вінгер "Динамо", прокоментував перемогу киян над "Зіркою" в 10-му турі УПЛ (2:0).

"Динамо" без проблем обіграло "Зірку" вдома

Про результат зустрічі

Не вигравали вдома вже 3 гри, хотілося порадувати наших уболівальників перемогою, думаю, що ті нечисленні вболівальники, котрі прийшли, сьогодні отримали задоволення від футболу.

Про те, що перемога далась легше, аніж зазвичай

Не можу сказати, що не напружувалися, намагалися використовувати кожен момент, сьогодні їх було достатньо, десь реалізація підводила, але найголовніше, що вони є. Нас багато критикували, що було мало гостроти, думаю, сьогодні зіграли добре в атаці. Ми всі виконуємо установку тренерського штабу, кожен намагається робити те, що від нього просять, вважаю, що сьогодні зіграли всі добре, не став би виділяти когось одного.

Про нереалізовані моменти Гладкого

Можу сказати лише за себе. Не знаю, що мені потрібно, щоб забити, адже я вже давно не забивав. Тому потрібно спочатку в собі розібратись, перш ніж іншим поради давати.

Про Циганкова

Я неодноразово говорив, що хлопець дуже перспективний, найголовніше, щоб він працював і не зупинявся у своєму розвитку і якщо він буде працювати, то виросте у хорошого футболіста.

Про розмови стосовно можливої кризи в команді

Я не знаю, криза чи не криза, результату не було, програли "Наполі", "Ворсклі", "Зорі", тому десь, звичайно, психологічно трохи нас це підкосило, але ми зараз виходимо з цієї ситуації. Я не хочу говорити, криза це чи ні. Погано грали – програвали, грали добре перемагали.

Стосовно чуток про переговори Шаблія і Моурінью у Манчестері

Вадік взяв собі турне по Англії і катається там, це у нього вже запитаєте (сміється).

Про моменти "Зірки" в кінці матчу

Звичайно, трохи втомилися, але хочу віддати належне "Зірці", вони сьогодні хотіли грати у футбол, не закривались на своїй половині, намагалися нас пресингувати, я думаю, такий футбол подобається уболівальникам. Вони могли приїхати сюди і просто 11 осіб стати ззаду, але було видно, що у команди є почерк і вони хочуть грати у свій футбол. Можу їм лише поаплодувати за це.

Про майбутні матчі збірної України

З хорошим настроєм будемо готуватися до матчів збірної України. Попереду дві важливі гри, потрібно вигравати.

Про необхідність балансувати склад після повернення гравців зі збірних

Не потрібно нічого балансувати, ми не маленькі діти, ми не перший раз граємо разом і у збірній, і у клубі. Всі хлопці професіонали, поїхали, зіграли за збірну, повернулися, відновилися й готуються до наступних ігор. Зараз у нас такий графік, що "прохідних" ігор немає, що у збірній, що у клубі, потрібно набирати 6 очок. Ми не маємо права втрачати очки ні у чемпіонаті, ні в Лізі чемпіонів.

"Динамо" – "Зірка" – 2:0. Відео голів та огляд матчу