УКР РУС

Ярмоленко: Теоретично ми можемо зайняти ще й першу сходинку в групі відбору до Євро-2016

7 жовтня 2015 Читать на русском

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від найближчих матчів відбору до Євро-2016.

"У відборі до Євро у нас буде два надважливих поєдинки, в яких необхідно здобути дві перемоги. Шанс на пряму путівку до Франції у нас є, і за нього треба боротися до останнього, хоча над збірною України немов висить якийсь рок - скільки б команд не виходило з групи, турнірні розклади все одно закидають нас в плей-офф.

Однак мені здається, що з відбору у відбір ми весь час повторюємо одні й ті ж помилки - довго розгойдуємося. Ось і цього разу стартували з домашньої поразки, дали фору Словаччині, відтак тепер ніяк не можемо відіграти у них ці три пункти.

Можливо, зараз і не все залежить від нас, але я не хочу погоджуватися з подібним твердженням. Звик розраховувати на власні сили та не чекати допомоги від інших. Ми будемо боротися, битися за шість очок, а там вже як карта ляже.

Теоретично ми можемо ще зайняти і першу сходинку в групі. Втім, стати кращою командою серед тих, хто займе треті місця, нам точно під силу. Не потрібно нікого боятися - ні Македонію, ні Іспанію. Треба просто зіграти на всю нашу силу, діяти агресивно, щоб здобути перемоги. Іспанці такі ж люди, як і ми, до того ж нас буде підтримувати переповнений НСК "Олімпійський", - зазначив Ярмоленко в інтерв'ю газеті "Команда".

Нагадаємо, Хачеріді та Бойко повернулись до розташування збірної, а Гармаша готують на Іспанію.

До слова, форвард "Палермо" та збірної Македонії Александар Трайковскі остерігається наших лідерів.

Що чекає збірну України після двох заключних матчів відбору до Євро-2016?
  • Вихід з другого місця
  • Плей-офф
  • Вихід як найкраща третя команда