УКР РУС

Ярмоленко: Судити про нашу підготовку будемо за результатами в УПЛ та Лізі чемпіонів

10 липня 2017 Читать на русском

Лідер Динамо Андрій Ярмоленко підбив підсумки зборів киян, що проходили в Австрії.

Товариські матчі
завершено
-

"Звичайно, було цікаво, що хоче бачити новий тренерський штаб, які вимоги до нас будуть пред'являти, і ми працювали з величезним інтересом, величезним бажанням. Всі хотіли довести, що гідні місця в основному складі в такому клубі. Я вважаю, що збори пройшли плідно, і сподіваюся, що той обсяг роботи, який ми виконали, допоможе нам для досягнення хорошого результату в сезоні.

Розгромна перемога над Спартою? Звичайно, результат важливий, але я думаю, що в першу чергу потрібно дивитися на якість гри. Перемагати завжди приємно, і ми їдемо додому з гарним настроєм і в хорошому настрої готуємося до матчу за Суперкубок.

Динамо – Спарта – 4:1 – Відео голів та огляд матчу

Чи змінилися мої функції на полі? Так, мої функції на полі трохи змінилися, але не особливо, тому нічого складного для мене в цьому немає.

Тепер більше граємо вперед. Звичайно, у кожної схеми є як свої плюси, так і мінуси. Найголовніше, щоб та робота, яку ми виконали, приносила нам користь у чемпіонаті. Судити про нашу підготовку, оцінювати її будемо за результатами в чемпіонаті та Лізі чемпіонів", – цитує Ярмоленка офіційний сайт Динамо.

Хацкевич: Кендзьора підпише контракт, якщо успішно пройде медогляд