УКР РУС

Ярмоленко: Сьогодні вийшов класний футбол, а завтра, можливо, зіграю за збірну зірок світу проти легенд Атлетіко

26 травня 2017 Читать на русском

Лідер Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над Шахтарем у 31 турі УПЛ (3:2) та розповів про запрошення зіграти за збірну зірок світу проти легенд Атлетіко.

"Зрозуміло, що провалили сезон, але треба виходити і грати для вболівальників і неважливо скільки очок відриву. Потрібно виходити і викладатись у кожній грі за той клуб, в якому граєш.

Чи не тиснув тягар відповідальності? Думаю, так. Вже все вирішено. Дійсно вийшов класний футбол. Грали для вболівальників. Безліч гольових моментів. Люди отримали задоволення.

Вважаю, що чистий пенальті, коли фолив Іван Ордець. А наш момент я не бачив. Було багато футболістів. Перегляну цей момент. Якщо м'яч влучив у руку, звичайно, потрібно було ставити пенальті.

Конфлікти у збірній після такого матчу? Не вважаю, що були якісь серйозні перепалки. Це футбол, емоції. Після матчу всі один одному потиснули руки. Футбол без емоцій – не футбол.

Запрошення зіграти за збірну зірок світу проти легенд Атлетіко? Так. Можливо, завтра полечу. Коли дізнався, з якими людьми там можна пограти, то чому б і ні? Для мене це взагалі супер пограти з такими майстрами. Я відразу сказав – так", – розповів Ярмоленко.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар у 31-му турі УПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу.