УКР РУС

Ярмоленко: Сам запропонував призначити Сидорчука капітаном Динамо

16 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Борусії Д Андрій Ярмоленко прокоментував матч Динамо в Лізі Європи проти Скендербеу, а також розповів про призначення Сергія Сидорчука новим капітаном киян.

"Звісно, що бачив останні матчі Динамо. Щодня зідзвонююся з хлопцями, обмінюємося враженнями.

Чи підтримую призначення Сидорчука капітаном Динамо? Я обома руками "за". Коли їхав з Києва, висловив свою думку і запропонував його кандидатуру. Я знаю, як Сидорчук переживає за результат, як викладається на футбольному полі. За своїм характером Сергій як ніхто інший підходить на роль капітана.

Ярмоленко: В Борусії найбільше допомагає Шахін, а щодо відмови в інтерв'ю – мене неправильно зрозуміли

Відразу після гри зі Скендербеу привітав його з голом. Думаю, це був переломний момент в поєдинку з албанцями. Забили швидкий гол у другому таймі – і все пішло як по маслу. Потім на куражі дотиснули суперника.

Щодо Циганкова, то головне, щоб його не смикали. А то один матч зіграв добре – все, найкращий. Потім щось пішло не так цілком зрозуміло. Пам'ятаю, як я виступав в такому віці. Ніякої стабільності не було. Хороші ігри чергувалися з провальними. Можу точно сказати, що Віктор – дуже талановитий хлопець. У нього великий потенціал. Найголовніше, щоб не було травм, і тоді в майбутньому ми отримаємо дуже хорошого виконавця і для Динамо, і для збірної України", – цитує Ярмоленка Команда №1.

Динамо – Скендербеу. 5 головних підсумків матчу Ліги Європи