УКР РУС

Ярмоленко: Результат хороший, але гра - не дуже

18 березня 2013 Читать на русском

Нападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу своєї команди над "Ворсклою".

"Перемога далася нелегко. В 1-му таймі у нас було багато моментів вже за рахунку 1:0. Потрібно було їх реалізовувати, і потім нам гралося б вже набагато легше.

Але ми самі собі створили проблеми, і в 2-му таймі гра давалася набагато складніше. У "Ворскли" було кілька моментів, і ми могли повторити ті ж помилки, які допустили в грі з "Кривбасом".

Звичайно, швидкий гол завжди приємно забивати, тому що відразу з'являється перевага. Тим більше в матчах з такими командами, які приїжджають до Києва і закриваються, грати, вже ведучи в рахунку, набагато легше. Але за рахунку 1:0 потрібно було не зупинятися , а реалізувати ті моменти, які ми створили, і спокійно догравати. Ми ж зупинилися, і цілком могли пропустити гол.

Грати так, як ми це робили у 2-му таймі, не можна. Коли будемо детально розбирати матч, то побачимо, чому ми так грали. На мій погляд, у всіх гравців був дуже великий відсоток браку.

Сподіваюся, що коли буду грати без капітанської пов'язки, то все одно буду приносити не менше користі команді. Звичайно, мені дуже приємно виконувати обов'язки капітана. Відчувається відповідальність, адже з капітана і попит подвійний.

Результат хороший, але гра - не дуже, тому настрій двоякий. Але все-таки більше хороший, ніж поганий”, - розповів Ярмоленко.