УКР РУС

Ярмоленко – про свій відхід з Динамо: Були образи, сварки з братами Суркісами

15 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник Вест Хема і збірної України Андрій Ярмоленко пригадав, як йшов з київського клубу.

"Я не можу казати, що мене перетримали. Я грав в команді, в якій мріяв грати з дитинства. Мені було добре в Києві. Футбол – це бізнес, і не все міг вирішити я.

Шедевр Ярмоленка зачарував УЄФА – претендент на гол першого туру Євро-2020

Є президент клубу, є контракт. І зрозуміло , що президент хоче отримати якісь гроші. Були пропозиції, але президент вважав за потрібне, щоб Ярмоленко залишився в Динамо. Так, я міг ходити ображатися, не тренуватися. Є різні люди. Але я не міг так зробити. По-перше, я люблю футбол, по-друге, я граю в команді, за яку вболівають всі мої родичі.

Чому перепідписав контракт з Динамо? Однією з причин було те, що я не хотів залишати Динамо ні з чим. Я хотів зробити все красиво. Якби Ігор Суркіс не продав мене – я б залишився в Динамо і робив би професійно свою роботу. Звичайно, я ображався на Суркіса. Були непорозуміння, образи, була купа сварок і з Ігорем Михайловичем, і з Григорієм Михайловичем. Але зараз ми добре спілкуємося. Я дуже вдячний цим людям, тому що вони зробили мене тим, ким я є зараз. Не бачу сенсу ворогувати або говорити: "А якби Ви відпустили мене туди або раніше...". Не бачу сенсу міркувати на цю тему: пізно або рано я пішов. Як сталося – так сталося. Я абсолютно всім задоволений", – сказав Ярмоленко у програмі "Вацко LIVE".

Нагадаємо, Андрій покинув Динамо у серпні 2017 року, перейшовши в дортмундську Борусію за 25 млн євро. За рік українець за 20 млн перебрався у лондонський Вест Хем.

Нідерланди – Україна: Ярмоленко з голом тижня пише історію, райський футбол на старті Євро-2020 – Шевченко винен