УКР РУС

Ярмоленко: Приклад Коноплянки змусив мене задуматись, але я готовий

6 травня 2017 Читать на русском

Капітан київського "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував трансферні чутки і те, як бачить себе у статусі легіонера.

"Так, бажання пограти в сильному чемпіонаті є. Але якщо залишуся в "Динамо" – не розчаруюся. Це клуб, про який мріяв з дитинства. У мене ж саме так було. Хтось хотів потрапити в "Барселону", "Баварію" чи "Манчестер Юнайтед", а я марив "Динамо". І ось я тут. Я люблю футбол і вже навчився отримувати задоволення від того, що є тут і зараз. Де б не грав, віддаватиму тренуванням і матчам усі сили. Поки ті сили у мене будуть.

Приклад Євгена Коноплянки чимось показовий? Так. Почав трохи по-іншому сприймати ситуацію. Тут ти начебто в порядку, все виходить. Але коли переїжджаєш в іншу країну, з іншим менталітетом, з іншим способом мислення людей, з іншим сприйняттям футболу, цю специфіку треба враховувати.

Вдома можемо зіграти слабко і нам це пробачать. У топ-чемпіонатах все трохи інакше. Не так уже й легко там себе проявити. Але я до цих труднощів готовий. Люблю працювати, отримую від своєї роботи задоволення.

Чутки про інтерес "Валенсії"? Я таких речей не коментую. Коли трансферне вікно відкриється, сядемо з президентом клубу, агентом і будемо обговорювати, як жити далі. А поки все це – порожні балачки", – розповів Ярмоленко в інтерв'ю з "Футбол 24".

Ярмоленко: Після Євро-2016 був розчавлений. Скасував відпустку, тиждень не виходив з дому

, а також у Viber