УКР РУС

Ярмоленко потрапив у компанію Буффона, Бейла та ще 13 топ-зірок, які не зіграють на ЧС-2018

14 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Борусії Д і збірної України Андрій Ярмоленко потрапив у зіркову компанію, за версією авторитетного німецького видання Kicker.

1. Джанлуїджі Буффон зі збірною Італії не вийшов на ЧС-2018 і не поб'є рекорду за кількістю чемпіонатів світу. Голкіпер Ювентуса втратив шанс зіграти на 6-му Мундіалі.

2. Марко Верратті (збірна Італії, ПСЖ) став частиною першого за 60 років непотрапляння Скуадри на Мундіаль.

Провал, який повинен піти на користь, або Чому Італія не потрапила на чемпіонат світу

3. Гарет Бейл (Уельс, Реал) не поїде на ЧС-2018. На Євро-2016 валлійці влаштували фурор, добравшись до півфіналу, а зараз фінішували тільким на 3-му місці.

4. Едін Джеко (Боснія і Герцеговина, Рома). Один із найкращих снайперів Серії А також у прольоті.

5. Генріх Мхітарян (Вірменія, Манчестер Юнайтед). Екс-хавбек Шахтаря не мав жодних шансів зіграти на ЧС-2018.

6. Ар'єн Роббен (Нідерланди, Баварія). Він завершив кар'єру у збірній після невиходу на Євро-2016 і ЧС-2018. Нідерланди навіть за плей-офф програли боротьбу Швеції.

Зів'яли тюльпани, зігнили помаранчі: чому футбол Нідерландів переживає найбільшу кризу за 30 років

7. Давід Алаба (Австрія, Баварія). Австрійці, які грали на Євро-2016, так і не дочекались першого за 20 років виходу на Чемпіонат світу, посівши лише 4-е місце у відборі ЧС-2018.

8. Арда Туран (Туреччина, Барселона). Лише 4-е місце посіла турецька збірна в українській групі відбору.

9. Андрій Ярмоленко (Україна, Борусія Д). Українці не вийшли на перше місце у відборі, а в підсумку програли Хорватії і другу сходинку. Ярмоленко складає компанію Коноплянці із Шальке.

10. П'єр-Емерік Обамеянг (Габон, Борусія Д). Втратив нагоду вперше в житті поїхати на Чемпіонат світу у групі, яку виграло Марокко.

11. Марек Гамшік (Словаччина, Наполі). Словаки посіли 2-е місце у відборі ЧС-2018, але не потрапили у плей-офф як найгірша за показниками друга команда Європейської кваліфікації.

12. Набіль Кейта (Гвінея, РБ Лейпциг). Майбутній новачок Ліверпуля не мав жодних шансів – останнє місце у групі з Тунісом, ДР Конго і Лівією.

13. Крістіан Пулішіч (США, Борусія Д). Його команда драматично програла кваліфікацію КОНКАКАФ і навіть не потрапила у міжконтинентальний плей-офф, посівши 5-е місце з 6 команд.

14. Алексіс Санчес (Чилі, Арсенал) та Артуро Відаль (Чилі, Баварія). Команда, яка є 9-ю у світовому рейтингу ФІФА, не поїде на ЧС-2018 після драматичного фінішу відбору.

15. Сократіс Папастатопулос (Греція, Борусія Д). Капітан греків – черговий невдаха з Борусії Дортмунд у цьому списку.