УКР РУС

"Ярмоленко показав, чому перейшов у Борусію, а Коноплянка запам'ятався розкішним дриблінгом". Німецькі ЗМІ про гру українських легіонерів проти Туреччини

3 вересня 2017 Читать на русском

Провідні німецькі видання Kicker та Bild не оминули увагою матчу збірної України проти Туреччини, участь в якому взяли новачок дортмундської Борусії Андрій Ярмоленко та вінгер Шальке Євген Коноплянка.

Звісно, що основна увага німецьких видань була прикута до 27-річного екс-капітана київського Динамо, який у Харкові відзначився дублем.

Видання Bild називає Ярмоленка разом з Іско головними героями ігрового дня відбору до ЧС-2018. Обоє забили по два м'ячі.

"Чому Борусія Д підписала Ярмоленка на заміну Дембеле? Українець дав відповідь на полі, забивши два голи. А Коноплянка, до речі, запам'ятався чудовим дриблінгом. Завдяки їм Україна посідає перше місце у групі, оскільки матч Хорватія – Косово було перервано", – пише Bild.

Kicker також хвалить Ярмоленка за дубль та вважає, що Борусія не даремно придбала українця, однак журналісти видання заради справедливості відзначають, що "два голи новачка "джмелів" арбітр не повинен був зараховувати".

Матч відбору ЧС-2018 Україна – Туреччина завершився перемогою "синьо-жовтих" з рахунком 2:0. Відео голів та огляд матчу. Шевченко та Луческу поділилися враженнями від гри.

Україна – Туреччина. 5 головних підсумків матчу у Харкові

"З офсайду – коронний, з-за меж поля – похоронний". Епічна реакція соцмереж і глузування з Луческу після перемоги України над Туреччиною