УКР РУС

Ярмоленко після Євро-2016 може коштувати 40 мільйонів євро, — Запорожану

26 квітня 2016 Читать на русском

Відомий агент Аркадій Запорожану поділився своїми прогнозами щодо подальшого майбутнього лідера київського "Динамо" Андрія Ярмоленка.

"Наприкінці минулого літа Андрієм реально цікавилась "Барселона". Є думка, що стиль каталонців не підходить Ярмоленку, але, знаєте, такій команді не відмовляють. Тоді "Барсі" заборонялось здійснювати трансфери, проте вони розглядали варіант підписання контракту щодо переходу українця вже в січні. Іншою опцією був Ноліто з "Сельти". Йому віддавав невелику перевагу Луїс Енріке, натомість керівництво клубу схилялося до Ярмоленка, тому що Ноліто свого часу пішов з "Барси" зі скандалом. Але в підсумку каталонці не купили ні того, ні іншого.

Чи є можливим повернення "Барси" до персони Ярмоленка під час найближчого трансферного вікна? Цілком. Однак Андрій може опинитися в будь-якій з провідних ліг Європи. Потенційним покупцям краще купляти його до Євро. Тоді цю угоду можна здійснити і за 25 мільйонів. Думаю, на ЧЄ збірна України вийде з групи, і якщо так станеться, то точно за допомогою Андрія. Відтак, після Євро він може коштувати вже 30 мільйонів, якщо не всі 40", — розповів Запорожану.

Ярмоленко повторив рекорд України за кількістю забитих переможних голів.

Твіттеріада. Ярмоленко пішов у шерифи, а фатальна красуня втекла від злого генія збірної України