УКР РУС

Ярмоленко: Незвично бачити порожніми стільці Гусєва та Шовковського на теоретичних заняттях

25 лютого 2017 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над "Зорею" (2:1) у 19 турі УПЛ.

"Звичайно, було важкувато, але, думаю, гра вболівальникам мала сподобатися, оскільки моментів сьогодні було створено багато. Щодо пропущеного м’яча, то тут є й моя провина, оскільки під час стандарту я мав повернутися та зайняти ту позицію, де перебував Чечер. На жаль, у цьому чемпіонаті в нас склалася певна тенденція швидко пропускати, після чого доводиться відігруватися.

Дебют Пантіча і Шепелєва? Звичайно, Алексу ще потрібен час, оскільки присутній і мовний бар’єр, але видно, що це хороший захисник, і дай Боже, щоб він лише прогресував у нас. Що стосується Шепелєва, то це молодий футболіст, який не повинен зупинятися у своєму розвитку. Видно, що є й мислення, й із м’ячем добре працює, але найголовніше не зупинятися на тому, чого він зараз досяг.

Відхід Гусєва та Шовковського? Звичайно, їх не вистачає. Навіть коли приходиш на теоретичне заняття, незвично бачити порожніми їхні стільці. Але таке футбольне життя, й нам доведеться рухатися вперед уже без Олега та Саші – гравців, які багато зробили для нашого клубу", – цитує Ярмоленка офіційний сайт "Динамо".

"Зоря" – "Динамо" – 1:2. Відео голів і огляд матчу