УКР РУС

Ярмоленко не виключив повернення у Динамо

29 березня 2020 Читать на русском

Атакувальний хавбек Вест Хема розповів про плани на майбутнє. За словами Ярмоленка, наразі його пріоритетом є виступи в АПЛ.

Нагадаємо, нещодавно журналіст Ігор Циганик заявив, що Ярмоленко цілком може повернутися в Динамо через декілька сезонів. Сам вінгер збірної України, який пропустив кілька місяців через важку травму, не виключив такого варіанту.

"У Вест Хемі я почуваюся чудово, відчуваю підтримку уболівальників, мені все подобається і влаштовує. Про рівень АПЛ і говорити не варто, тому на сьогоднішній день я хочу залишитися тут.

Про завершення кар'єри наразі не думаю. Поки є сили і бажання працювати, буду продовжувати грати у футбол. Динамо – моя рідна команда, завжди з теплотою в серці говорю про цей клуб. Подивимося, що буде в майбутньому, як все складеться, але не виключаю варіант повернення в київський клуб. Якщо я буду потрібен, то завжди радий допомогти", – розповів Ярмоленко в ефірі програми "Великий футбол".

Зазначимо, 30-річний вінгер покинув Динамо у 2017 році, перейшовши у Борусію Д, але провів у Німеччині лише рік. У сезоні 2019/20 Андрій відіграв за Вест Хем 15 матчів, у яких забив 3 голи та віддав 1 асист. Його контракт чинний до літа 2022 року.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА