УКР РУС

Ярмоленко: Мій гол – це повністю заслуга Марлоса

10 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився емоціями після перемоги над Словаччиною на "Арені Львів".

Товариські матчі
завершено
-

"Обрізки? Вони завжди бувають. Але обрізки були не лише у нас, але і в збірної Словаччини. Напевно, на це вплинуло і поле. Воно було не того рівня, якого би хотілось.

Чи можу гарантувати, що Україна вийде на Євро-2020? Я можу лише сказати, що ми будемо робити для цього все можливе, будемо працювати та слухати тренерський штаб. Звісно, я сподіваюся, що ми вийдемо на чемпіонат Європи.

Шабанов: Не можу оцінювати свій дебют, оскільки зіграв лише 10 хвилин

Львів для мене фартовий? Раніше, скільки я не грав у Львові, не міг забити ні за Динамо, ні за збірну, але в один момент мене прорвало і я почав регулярно відзначатись тут.

Мій гол це повністю заслуга Марлоса. Він відібрав мяч та вивів мене практично віч-на-віч з голкіпером. Всі ми знаємо, який Марлос гравець. Йому ніякої акліматизації не потрібно. Він багато років грає в нашій країні, тому головне правильно використовувати його сильні сторони.

Усі новачки заслужили на виклик у збірну України. Усі зіграли достойно та заслужили на цю перемогу", – розповів Ярмоленко.

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі перемогла Словаччину на “Арені Львів” (2:1). Андрій Шевченко прокоментував перемогу своєї команди, Ян Козак також поділився емоціями після гри. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Вболівальники збірної України виступили проти натуралізації