УКР РУС

Ярмоленко: Крим - це Україна

10 квітня 2014 Читать на русском

Гравець збірної України та київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про чемпіонські перспективи киян і висловився щодо ситуації навколо Криму.

Динамівець сказав, що команда добре попрацювала у міжсезонні, налагодила взаємопорозуміння та ігрові зв'язки. Він зазначив, що "Динамо" після весняних поразок опинилось у складному турнірному становищі і їм необхідно перемагати у всіх наступних матчах, включаючи гру проти "Шахтаря".

Гравець столичного клубу також прокоментував політичну ситуацію в країні та її вплив на український футбол.

"Звичайно, всі політичні події, обстановка в країні не могли позитивним чином вплинути на весь наш футбол. Бачимо, що проблемними можуть стати ігри в Криму. Хоча для мене все, що відбувається там, не зовсім зрозуміло, і Крим, як і раніше, я вважаю українським. Все це звичайно впливає на настрій, з яким виходиш на поле, адже ми своєю грою повинні радувати глядачів, вносити в їхнє життя позитивні емоції. Всі ці переноси матчів, також не несуть нічого позитивного. Але зрозуміло, що уникнути змін у календарі в даній ситуації не представлялося можливим. Однак, друга половина квітня коли за два тижні командам належить провести по п'ять матчів, для багатьох стане справжньою перевіркою",  - сказав лідер "Динамо".