УКР РУС

Ярмоленко: Ідеальний варіант - оформити чемпіонство у матчі з "Дніпром"

12 травня 2015 Читать на русском

Нападник "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився думкою про перемогу над донецьким "Металургом" (6:0) в 23-му турі УПЛ і боротьбу команди за чемпіонство.

"Такий рахунок, звичайно, передбачити ніхто не міг, але я думаю, що він став наслідком нашого настрою, бажання і мотивації. Хлопці розуміють, що золото вже близько, тому й віддають на полі всі сили.

Чи не занадто багато в нашому чемпіонаті прохідних матчів? Так можна судити тільки зі сторони, але я ще раз підкреслю, що все залежить від нас. Ми добре розуміємо, наскільки важлива для нас кожна гра. Не хочеться, щоб вся та робота, яку ми виконали протягом сезону, пішла нанівець.

Для мене найголовніше, щоб "Динамо" стало чемпіоном і, бажано, виграло Кубок країни. Все інше - на другому плані. Ми так довго до цього йшли...

Оформити чемпіонство вже у наступному матчі з "Дніпром"? Звичайно, це був би ідеальний варіант. Ми розуміємо, що на матч з таким суперником прийде багато вболівальників, і в їх присутності хотілося б поставити жирну крапку. Будемо до цього прагнути, хоча всі розуміють, що чекає поєдинок з півфіналістом Ліги Європи, в складі якого виступає багато хороших футболістів. Так що гучних заяв не чекайте. Будемо битися за три очки", - резюмував Андрій Ярмоленко.