УКР РУС

Ярмоленко і Тейшейра мають всі шанси стати одноклубниками

8 липня 2016 Читать на русском

Андрій Ярмоленко та Алекс Тейшейра можуть стати партнерами. Колишні непримиримі опоненти в українській Прем'єр-лізі мають великі шанси возз'єднатися в "Ліверпулі".

"Букмекери вважають 5-разового переможця Ліги чемпіонів головним претендентом на лідера "Динамо". Схожим коефіцієнтом оцінюють перехід Андрія у "Лестер", а трохи меншим – в "Евертон".

Водночас мерсисайдці вирішили відновити потуги й щодо трансферу колишнього гравця "Шахтаря" Алекса Тейшейри. Цієї зими "Ліверпуль" був головним претендентом на бразильця. Але 50 мільйонів від китайського "Цзянсу Сунін" зробили свою справу й Алекс переїхав до Піднебесної.

Там бразилець так і не зумів стати лідером команди. А його результативність абсолютно не відповідає затраченим на нього коштам. Та й сам Тейшейра дав зрозуміти керівництву клубу, що в Китаї йому не надто комфортно. Тож футболіст готовий розглянути пропозиції від сильних європейських клубів.

"Що робила збірна України? Вона побігла по мохерові рушники". Нищівне інтерв’ю Дениса Босянка про найгіршу команду Євро-2016

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях