УКР РУС

Ярмоленко і ще 5 недавніх перебіжчиків до "табору блондинів" серед зірок футболу

1 серпня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" слідкуючи за модними тенденціями серед футболістів, згадує останніх стиляг, які підхопили "вірус білявих".

Футболісти часом чи то з нудьги, чи то з бажання привернути до себе увагу (можливо, продемонструвати індивідуальність), вдаються до експериментів із зовнішністю. Окрім одягу, аксесуарів, татуювань та пірсингу, непоганим "полігоном" для модних дій залишається і волосся. Його можна не лише відрощувати, стригти, або ж робити укладку, а ще й фарбувати у будь-які можливі кольори.

Звичайно, білою чуприною в футболі важко когось здивувати, адже свого часу такими експериментами бавилися Серхіо Рамос, Дані Алвес, Неймар, динамівець Драговіч та безліч інших гравців. Більше того, збірна Румунії в 1998-му році взагалі перефарбувалася всією командою в блондинів під час Чемпіонату світу. Сьогодні ж хочеться пригадати тих, хто відвідав перукарські салони ще зовсім недавно.

Аарон Ремзі

Валлієць був одним із тих, хто непередодні Євро-2016 дав новий поштовх моді серед футболістів на перефарбовування волосся у світлі кольори. Як виявилося, такий іміджевий хід був фартовим для Ааарона – Уельс не став випадковим гостем у Франції, діставшись найвищих етапів змагання. Хто знає, можливо тепер Ремзі своїми білосніжними локонами принесе своєму "Арсеналу" трохи фарту цього сезону.

Маруан Феллаїні

Ще один представник англійської Прем'єр-ліги також вдався до освітлення волосся. Зачіска Маруана і без того завжди привертає увагу, адже таку чуприну важко не помітити. Але бельгійцеві здалося, що лише об'єму замало, тож брюнет вирішив здивувати фанів світлим волоссям. В цій ситуації шкода тільки перукаря, який, мабуть, не одну годину копирсався в зачісці Феллаїні, аби його задум вдався.

Хамес Родрігес

Колумбійська зірка "Реала" піддалася загальній "блондиноманії" лише на короткий період часу. Хамес спробував новий світлий колір, близький до попелястого, але підтримувати такий імідж надалі не захотів. Родрігес походив так лише пару тижнів, після чого повернув свій звичний колір.

Поль Погба

Чого тільки француз не робив на своїй голові... Бідолашні перукарі вже, певно, не знають, як і догодити екстравагантному Полю. Останньою примхою півзахисника стала світла фарба, яка можливо тепер прикрашатиме Погба в Манчестері. Якщо італійська публіка вже звикла до яскравих зачісок гравця, то в Англії для Поля поле неоране для епатажу.

Ліонель Мессі

Минулий сезон для аргентинця видався не дуже вдалим. Прикра поразка в Лізі чемпіонів, фіаско на Копа Амеріка (тут і рішення залишити збірну), судова тяганина і звинувачення в несплаті податків, мабуть, сильно вдарили по Ліонелю, раз навіть він захотів утнути щось нетривіальне із власним іміджем, аби відволіктися. Зазвичай консервативний в плані кольору волосся Мессі спочатку відростив бороду, а потім і перефарбувався в блондина. Дивно бачити аргентинця в такому кольорі, але, схоже, йому подобається, тож поки ми будемо спостерігати його саме таким – блондином із рудою бородою.

Андрій Ярмоленко

Андрій, взагалі-то, і так власник не темного волосся. Але йому, схоже, теж закортіло оновитися після завершення строку дискваліфікації. Вінгер "Динамо" не став таким "радикальним" блондином, як, наприклад, Мессі чи Ремзі, але певний акцент таки зробив, що одразу ж помітили вболівальники. Але в недавньому матчі з "Карпатами" зачіска Андрія була на другому місці після його впевненої і результативної гри.

Стильні "музиканти" Скрипника, незвичайні "лілії" Федецького та 16 інших форм Бундесліги у новому сезоні