УКР РУС

Ярмоленко і Коноплянка значно зросли у ціні вперше за 2 роки, – Трансфермаркт

18 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисники збірної України Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко, які виступають у Бундеслізі, отримали нові трансферні цінники за версією авторитетного порталу.

Трансфермаркт оновив вартість гравців Бундесліги станом на 18 жовтня 2017 року. Так, крайній форвард Борусії Д Андрій Ярмоленко подорожчав відразу на 7 млн євро і коштує тепер 25 мільйонів замість 18, в які його оцінювали ще 4 місяці тому. Востаннє 27-річний вінгер досягав такого піку ще у грудні 2015 року в Динамо, після чого впав до 22, а згодом і 18 млн євро. Зараз Ярмоленко посідає 18-е місце в оновленому рейтингу найдорожчих гравців Бундесліги.

АПОЕЛ – Борусія Д: Ярмоленко отримав одну з найгірших оцінок за матч

Півзахисник Шальке Євген Коноплянка зріс у ціні на 2,5 млн євро. На момент переїзду в Німеччину 28-річний екс-дніпрянин коштував 25 млн євро, але менш ніж через рік "скотився" до 10. Тепер же Коноплянка вперше з листопада 2015 року зріс у трансферній вартості та оцінюється зараз у 12,5 млн євро. Євген – 52-й у списку найдорожчих футболістів чемпіонату Німеччини.

"Ярмоленку не варто ігнорувати німецьку пресу. Вона за таке просто знищить". Як Андрія Полуніна ошукали в Нюрнберзі і чому за нього заступився легендарний голкіпер