УКР РУС

Ярмоленко і Коноплянка отримали оцінку свого рівня від Kicker

9 січня 2018 Читать на русском

Авторитетне видання оцінило двох вінгерів збірної України у рейтингу класу флангових півзахисників Бундесліги.

Що ми дізнались з цієї класифікації? У чемпіонаті Німеччини поменшало вінгерів і нападників світового класу. І Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко до них не належать. Kicker розділяє гравців усіх амплуа на 4 категорії за статусом і класом. Це футболісти світового, міжнародного або рівня ліги, а також ті, за ким просто варто постежити.

Ярмоленко та Коноплянка зрівнялись в рейтингу гравців Бундесліги, – Kicker

До світового класу цього разу не увійшов жоден гравець. Так, Ар'єн Роббен опустився до гравця міжнародного класу порівняно з літнім рейтингом. У цю категорію вибились ще троє виконавців: Леон Байлі (20 років, Байєр), Кінгслі Коман (21, Баварія) і Торган Азар (24, Борусія М).

Українці увійшли до четвертої, найнижчої категорії, однак вони виділились з маси інших крайніх хавбеків, які не отримали навіть відзнаки "варті уваги".

Відзначимо, що 19-річний партнер Ярмоленка Пулішіч, як і ще один молодий гравець Борусії Дортмунд Філіп (23 роки), отримав вище місце в рейтингу. Крістіана та Максіміліана віднесли до категорії гравців класу Бундесліги.

Цікаво й те, що жоден з форвардів не заслужив на статус "світовий клас". Міжнародним рівнем відзначені: Лєвандовскі, Обамеянг, Вернер і Ут.