УКР РУС

Ярмоленко: Хто виграє Суперкубок, потім програє чемпіонат

16 липня 2017 Читать на русском

Капітан Динамо Андрій Ярмоленко поділився думкою про поразку від Шахтаря (0:2) в Суперкубку України-2017.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Хотіли перемогти, але пропустили швидкий м'яч. Потрібно було реалізувати свої моменти.

Вболівальникам кидали на поле фаєри? Їх можна зрозуміти. Їхня команда програє. Нічого поганого про наших уболівальників не можу сказати.

Звичайно, тренерському штабу потрібно допомагати. Не все ще виходить. Будемо працювати. треба проаналізувати матч і працювати далі. Хто виграє Суперкубок, потім програє чемпіонат. Будемо сподіватися, що ми його виграємо.

Ми розібрали гру Шахтаря і вирішили, що і як будемо робити. Моментами виходило, моментами ні. З таким суперником, як Шахтар при втраті м'яча потрібно з максимальними зусиллями повертатися назад. У них дуже швидкі півзахисники.

Якби ми виграли, всі б говорили, що план на гру спрацював. Раз програли, то він не спрацював. Моменти були, потрібно було забивати.

Чи не набридло програвати Шахтарю? Кожна гра складається по-особливому. Я не вважаю, що ми дуже сильно поступилися Шахтарю. Поступилися тільки в тому, що вони свої моменти реалізували, а ми ні", – цитує Ярмоленка Dynamomania.

Нагадаємо, Шахтар впевнено переміг Динамо у Суперкубку України-2017, хоча догравав у меншості. Головний тренер донеччан Пауло Фонсека вважає, що Динамо стало іншим. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував поразку від Шахтаря. Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо.

Шахтар – Динамо. Обороні Хацкевича – двійка. Головні підсумки Суперкубка України-2017