УКР РУС

Ярмоленко: Гра збірної України? Зробив би значно більше замін, якби був тренером

1 квітня 2016 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко зробив сміливу заяву щодо останнього товариського матчу збірної України.

Товариські матчі
завершено
-

"Попервах нам потрібно було пресингувати, а коли забили м'яч, стали грати з відходом. Наш тренер, Андрій Шевченко, сказав нам з Ромою Зозулею, щоб ми не викидалися і накривали суперника ближче до центрального кола.

Зізнаюся, я не отримав особливого задоволення від цієї гри - і зайвий раз переконався чому, переглядаючи матч на наступний день (Ярмоленко зізнається, що переглядає і аналізує мінімум 2 з 3 своїх ігор, - прим. ред). Упевнений, що і вболівальники залишилися нами не дуже задоволені, незважаючи на перемогу.

Гаразд, якщо б офіційний поєдинок, але у контрольних вони хочуть бачити більше атакувальних дій, а у нас в наступі, особливо в другому спарингу, практично нічого не вийшло.

Навантаження по 90 хвилин в обох спарингах? Я люблю грати багато, але питання зрозумів. Був би тренером, зробив би в контрольному матчі не одну, а набагато більше замін. Але я не тренер, а якщо стану ним, то, можливо, вважатиму по-іншому. Якщо наставник вирішив вчинити саме так, значить, так тому і бути", - заявив Ярмоленко в розмові з газетою "Команда".