УКР РУС

Ярмоленко: Гармаша називаємо Баті-гол або Батістута

15 квітня 2017 Читать на русском

Хавбек "Динамо" Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над "Зорею" (1:0) в рамках 25 туру УПЛ.

"Важка перемога, напевно, не все виходило в нашій грі, ми не так багато комбінували, як хотілося б, але бувають такі матчі, в яких на перший план виходить бойовий дух. Сьогодні всі хлопці молодці – вони билися за цю перемогу і заслужено її здобули. Звичайно, небезпечні моменти були і у "Зорі". Хто свій шанс реалізував, той і переміг. Другий тайм грали вже по рахунку.

Результативність Дениса Гармаша? Дійсно, він не йде з поля без гола, тому ми всі його називаємо Баті-гол або Батістута. Денис зараз знаходиться просто в божевільній формі, головне – щоб він продовжував в тому ж дусі. Думаю, зміна схеми гри також вплинула на його результативність – знайшли позицію, на якій Гармаш заграв новими фарбами. Якщо людина забиває в кожній грі – це не просто так.

Чи невизначеність з майбутнім Сергія Реброва в "Динамо" накладає якийсь відбиток на команду? Всі хлопці за Сергія Станіславовича, ми робимо те, що нам говорить тренерський штаб, намагаємося не підводити. А що буде в кінці сезону, думаю, не наша справа – президент і головний тренер знайдуть якийсь компроміс і самі вирішать, що робити далі. Наша ж справа викладатися на футбольному полі. Думаю, помітно, що зараз у всіх хлопців горять очі. Можливо, не завжди все виходить, може, і сьогодні ми провели не найкращу свою гру, але всі хлопці билися за результат – це найголовніше", – цитує Ярмоленка офіційний сайт "Динамо".

"Динамо" мінімально перемогло "Зорю" на "Славутич-Арені"

"Зоря" – "Динамо" – 0:1. Відео гола і огляд матчу

, а також у Viber