УКР РУС

Ярмоленко: Думаю, що Динамо перемогло заслужено, а щодо мого переходу поки промовчу

22 липня 2017 Читать на русском

Капітан Динамо Андрій Ярмоленко поділився емоціями після перемоги над Шахтарем у рамках 2 туру УПЛ.

"Поразка в Суперкубку була ударом по самооцінці. Програвати ніхто не любить. Хотіли сьогодні перемогти, і було видно, що ми прагнули цього більше. Заслужено перемогли, я вважаю. В таких іграх тактичні схеми відходять на другий план, більше граєш за рахунок самовіддачі.

Ми виграли за рахунок самовіддачі і реалізації моментів. Гол Мбокані – не заготовка, це просто клас нападника. У першому таймі у нього нічого не було, а в другому таймі він реалізував свій шанс, і ось ми веземо три очки.

Коваль? Які претензії, якщо він відстояв на нуль і виручив? Супер, молодець. А Гонсалесу я говорив, щоб він поїв м'яса, а то раніше не вистачало сил на удар. Мабуть, він зробив поправку на обіді.

В останні хвилини сил практично не було. Але після перемог над принциповим суперником з'являється друге дихання. Готуємося до Янг Бойз в хорошому настрої. Такий клуб, як Динамо, повинен грати в Лізі чемпіонів. Добре, що перемогли. Це додасть впевненості тренерам і футболістам.

Чи перейду я куди-небудь? Якщо можна, поки промовчу. Дякую", – розповів Ярмоленко в коментарі terrikon.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар завдяки голу Мбокані. Дивіться відео гола та огляд матчу. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека вже прокоментували результат зустрічі.

Чи піде Ярмоленко з Динамо?