УКР РУС

Ярмоленко думав про перехід у клуб рівня МЮ, але точно не Сток Сіті, – британський агент

16 червня 2017 Читать на русском

Британський агент Гарі Меллор розповів, як Андрій Ярмоленко не перейшов з Динамо у Сток Сіті.

"У 2015 році Ярмоленко з якихось причин звернувся до нас (агентство Beswicks). Хоча інші британські контори також хотіли представляти інтереси українця.

Ми проглядали його у матчі Україна – США, це феноменальний гравець. Коли бачиш його наживо, то розумієш, що це щось особливе.

Ярмоленко забив гол за команду світу проти Атлетіко з пасу легендарного Куаутемока Бланко

Якщо чесно, під час нашої першої розмови Андрій думав про перехід у клуб рівня Манчестер Юнайтед. Точно не Сток Сіті чи навіть Тоттенхем. Однак згодом я запропонував йому Сток і він проявив інтерес. Тоді Сток Сіті зробив хорошу пропозицію за Ярмоленка – пропонували суму, яка була прописана у його контракті.

Не буду говорити подробиці, але власник Динамо думав, що осоромиться на світовій арені, продавши Ярмоленка у Сток. Якщо вони й продадуть його, то лише у клуб як Челсі чи Манчестер Сіті.

Ярмоленко – найкращий гравець УПЛ 2016/17. Прем'єр-ліга визначила найкращих

Життя в Україні дуже відрізняється від життя у Англії. Важко покинути Україну, коли у тебе там сім'я і все решта. Думаю, проблема у багатьох причинах.

Він на 100 відсотків думав про інтерес Сток Сіті. Я б хотів його бачити у червоно-білій футболці. Думаю, його трансфер був би хітом в АПЛ", – цитує Меллора видання stokesentinel.co.uk.