УКР РУС

Ярмоленко: Чесно кажучи, з пенальті пощастило

7 жовтня 2016 Читать на русском

Андрій Ярмоленко, вінгер національної збірної України, прокоментував результат матчу Туреччина – Україна (2:2).

6 жовтня відбувся матч в рамках відбору до ЧС-2018 Туреччина – Україна, де наша збірна втратила перемогу, ведучи в рахунку. Андрій Ярмоленко, один із лідерів команди і автор голу, поділився враженнями після важкого виїзного поєдинку.

Соболь: Нічия з Туреччиною не може тішити, адже ми вели 2:0

Про результат матчу

– Якщо судити по першому тайму, і нам сказали б, що ми зіграємо внічию, то ми були би незадоволені. Але так, як зіграли в 2-му таймі, то я вважаю, що нічия – закономірний результат.

Головне, щоб команда перемагала, і пора вже набирати 3 очки. Самі розумієте, ми граємо не з найслабшою збірною. І цей непотрібний гол, що ми пропустили на 45 хвилині... Думаю, якби його не було, то спокійно довели матч до перемоги. Але оскільки пропустили гол, ми розуміли, що 2-ий тайм буде важкий, що вони підуть вперед, ще плюс суддя обклав штрафними.

Про гол Кравця

– Моя передача на Кравця? Ну я бачив, що Артем добре відкрився, а він молодець, що забив. Я зіграв по грі, бо партнер був у більш вигідній ситуації.

Про вибір виконавця пенальті

– Хто вирішував щодо пробиття пенальті? Андрій Миколайович на установці сказав, що або Коноплянка, або Ярмоленко. Минулої гри пробивав Євген, тепер моя черга. Наступний пенальті, мабуть, пробиватиме Коноплянка. Мій удар з пенальті? Ну трохи не вийшло. Я хотів підняти м’яч у верхній кут, але якщо говорити чесно – пощастило.

Про шалену підтримку трибун

– Ми не вперше граємо при такій аудиторії. Звичайно приємно грати, коли заповнений стадіон, але вболівальники звісно тут божевільні. Для футболіста грати на таких стадіонах – одне задоволення.

Про затримку після гри

– Чому затрималися довго після матчу? В хлопців, які не грали, було тренування. Так, щоб всі отримали рівномірне навантаження.

До вашої уваги перші підсумки поєдинку Туреччина – Україна, а також огляд ігрового дня за участю інших національних збірних команд.

Туреччина – Україна. ДеМОРалізація. Наші оцінки