УКР РУС

Ярмоленко: Через кілька років у "Динамо" буде сильна команда, складена з власних вихованців

30 квітня 2017 Читать на русском

Форвард "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився думкою про перемогу над "Чорноморцем" (4:1) в 27-му турі УПЛ.

"Коли забиваєш швидкий м'яч, з такими командами, як "Чорноморець", завжди грати стає легше, адже суперник психологічно надломлюється. Думаю, сьогодні долю матчу виирішив саме швидкий м'яч. Вважаю, ми показуємо видовищний футбол, який подобається вболівальникам, забиваємо м'ячі – це добре.

Позиція центрфорварда? Не можу сказати, що для мене в цьому є якісь складнощі. Так, позиція трохи відрізняється від тієї, на якій грав раніше, але нічого нового або надприродного немає.

Микита Кравченко – молодець. Першу гру провів на Кубок, сьогодні – друга в чемпіонаті, добре виглядав, все у нього виходило. Видно, що у нас є хороша школа, і ростуть перспективні хлопці. Впевнений, через кілька років у нас буде сильна команда, складена з власних вихованців.

Особисто мені найбільше сподобався перший м'яч. Чи не через те, що його забив я, а через передачу Шепелєва. Володимир зіграв зріло не по роках: побачив такий коридор, віддав ідеальну передачу в один дотик. Якби я з неї не забив, дуже б засмутився.

Пенальті? Вважаю, там був чистий 11-метровий удар, навіть нема про що говорити", – наводить слова Ярмоленка офіційний сайт "Динамо".

"Чорноморець" – "Динамо" – 1:4. Відео голів і огляд матчу

"Динамо" розгромило "Чорноморець" завдяки дублю Ярмоленка

, а також у Viber