УКР РУС

Ярмоленко: Буду сам собі нагадувати Фореста Гампа у відпустці

14 грудня 2015 Читать на русском

Вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про плани на відпустку і терміни відновлення від травми.

"У тому, що отримав травму саме зараз, намагаюся шукати позитивні моменти: трапилася ця неприємність перед відходом у відпустку, так що у футбольному плані я нічого не пропущу. Сподіваюся, за місяць все заживе - і в січні я відправлюся на збори до Марбельї повністю здоровим.

МРТ показала запалення привідного м'яза і надрив бічної зв'язки коліна. Лікарі кажуть, три-чотири тижні доведеться ходити в спеціальній лангеті - так що сам собі буду нагадувати у відпустці Фореста Гампа. (Посміхається).

Травма не дуже серйозно порушила плани на відпустку. Звичайно, хотілося б більше часу проводити з сім'єю, але всі ці дні компанію мені складали на базі лікарі та масажисти. Скоро я відлітаю у відпустку, але ви ж знаєте, що віддаю перевагу активному відпочинку - грати з друзями у волейбол або в міні-футбол. А тут - доведеться по частині руху себе обмежувати.

У суботу сина Даньку хрестили, як і планували. Посиділи потім в ресторані, відзначили в колі рідних і друзів. Кум мій приїхав - добре відомий вам Рома Безус", - розповів Ярмоленко.

Читайте також:

Ярмоленко: В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів дуже хочу зіграти з "Реалом"

Ярмоленко: Якщо переможемо Німеччину, то нас усі будуть носити на руках