УКР РУС

Ярмоленко – талановитий гравець, але 30-ти мільйонів не вартий ніхто, – Саррі

14 вересня 2016 Читать на русском

Після стартового поєдинку "Динамо" в Лізі чемпіонів з "Наполі" головний тренер неаполітанців Маурісіо Саррі відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції.

Про результат матчу з "Динамо" і гру Міліка

Зараз уже інші часи, інша команда. Грою Міліка і результатом матчу задоволений. Задоволений результатом матчу, в якому грала "Бенфіка". Але мені не сподобалося, що наприкінці матчу ми, маючи чисельну перевагу, не змогли нею скористатися.

Ми маємо цілком позитивний результат. З цього приводу я відчуваю задоволення. Я досить спокійний, не хвилювався, як вчора і казав. Поки що все йде, як треба, але не обійшлося і без помилок, які ми будемо розбирати пізніше. Хочу сказати, що ми завжди виходимо грати з думкою про перемогу. Не можна сказати, що ми граємо якось по-іншому в решті зустрічей.

В роздягальні після матчу у всіх був гарний настрій, ми були сильніші за суперника, проте всі були впевнені, що ми могли б зіграти краще. Сьогодні був чималий процент технічного браку з нашого боку.

Про Ярмоленка і його трансферну вартість в 25-30 мільйонів євро

Гулам дійсно добре виконував свою роль на фланзі захисту. Ми всі чудово знали сильні якості Ярмоленка і були готові до його активних дій. Якщо Ярмоленка трохи притиснути, він все одно може продемонструвати свою гру.

На мою думку, немає жодного гравця, який вартий таких грошей. Якщо про такі суми говориться, то мабуть. Ми до нього уважно придивлялися, це талановитий футболіст. Думка про нього в мене цілком позитивна.

Про заміну Гамшіка

В першому таймі побачив, що Гамшіку не вистачало сьогодні готовності, характерного для нього блиску. Тому в другому таймі вирішив замінити його.

Про шанси команд в групі, з огляду на останні результати

Ще зарано робити висновки. Попереду ще 5 матчів, тому можна лише дуже попередні міркування мати з цього приводу. Група дуже збалансована, тут зібралися команди приблизно одного рівня і всі претендують на прохід в наступний раунд.

Ребров: Задоволений грою Циганкова у матчі з "Наполі"

"Динамо" – "Наполі": Солодкий початок, та гіркий підсумок. Наші оцінки