УКР РУС

Ярмоленко - найкращий гравець УПЛ листопада-грудня, "Челсі" може звільнити і ван Гаала

21 грудня 2015 Читать на русском

Лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка визнали гравцем останніх місяців 2015 року, а перед наставником МЮ Луї ван Гаалом поставили ультиматум. Про це і не тільки - у нашому відео-дайджесті.

Андрію Ярмоленку знову немає рівних, за версією газети "Команда". Півзахисник "Динамо" вдруге в сезоні став найкращим футболістом чемпіонату України. Цього разу за підсумками листопада-грудня. 

Роман Григорчук повертатись до України не поспішає. Екс-наставник одеського "Чорноморця" продовжив контракт із азербайджанською "Габалою" ще на 2 роки.

В англійській Прем’єр-лізі справи у Джермейна Ленса не пішли. Через конфлікт екс-"динамівця" із тренерським штабом "Сандерленд" вирішив взимку виставити футболіста на трансфер. 

Тим часом там же на Туманному Альбіоні гряде ще одна гучна тренерська відставка. Услід за Жозе Моурінью без роботи може опинитися керманич "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гаал. Керівництво МЮ готове звільнити нідерландця у випадку якщо команда програє у одному із двох найближчих матчів: проти "Сток Сіті" і "Челсі".