УКР РУС

Ярмоленка забирають в Англію, а Канкаву - у Францію

3 серпня 2015 Читать на русском

Цікаві новини зі світу футболу - у цьому огляді.

"Тоттенхем" готовий заплатити за Ярмоленка 10 млн фунтів
На оформлення трансферу Ярмоленка "Тоттенхему" залишилось менше тижня. Англійський клуб сподівається придбати лідера київського "Динамо" до початку сезону у Прем’єр-лізі 8 серпня. За інформацією англійської преси, "шпори" готові заплатити за Ярмоленка 10 мільйонів фунтів. 

"Дніпро" та "Реймс" узгодили трансферну вартість Канкави
Французькому "Реймсу" вдалося переконати "Дніпро" відпустити півзахисника Джабу Канкаву. Залагодивши деталі контракту із грузинським футболістом, "Реймс" уже зумів домовитись про розмір трансферу гравця.

Платіні хоче збільшити кількість команд на чемпіонаті світу до сорока
Футбольний мундіаль може розширитись до 40 команд. Такий пункт є, зокрема, у планах одного із головних кандидатів на посаду нового президента ФІФА Мішеля Платіні. Як відомо, саме француз збільшив кількість учасників чемпіонату Європи до 24-х. 

Роналду подарував своєму агенту острів
Поки новий сезон не стартував Кріштіану Роналду відгуляв весілля. Утім не власне, а свого агента Жорже Мендеша, якому підібрав неабиякий подарунок. Другові, який працевлаштував Кріштіану спочатку у "Манчестер Юнайтед", а згодом у "Реал", чинний володар "Золотого м’яча" подарував один із грецьких островів.