УКР РУС

Ярмаш: Коли побачив умови в Динамо – щелепа впала

16 червня 2017 Читать на русском

Екс-захисник Зорі Григорій Ярмаш пригадав період, проведений у Динамо.

"В Динамо мене запросив Павло Яковенко. Не можу сказати, де він мене запримітив. Запросив на збори, які проводилися в Тернополі, недалеко від дому, і, виходить, домашні стіни допомогли потрапити в столичну академію.

Все було шикарно. Мене запросили приїхати в Київ, сказали, подивитися умови. Зрозуміло, без батьків, та ще й у Київ – далеко, але приїхав. Подивився на базу і, як кажуть, щелепа впала. Я більше не хотів нікуди їхати, таких умов взагалі ніде не було.

Я не пам’ятаю за гроші, по-моєму, щось платили. Не можу сказати точно, але щось платили, не згадаю суму. Коли вже розпустили, то далі були Динамо-3, Динамо-2, там професійні контракти, ми вже були повнолітніми.

Лобановський інколи був присутнім на наших матчах в Конча-Заспі. Кілька разів я бачив, як Валерій Васильович спостерігав саме за нашою групою. Він підтримував Павла Яковенка і наш спецклас. Не знаю, може то збіг обставин, але після смерті Лобановського нас влітку зібрали і сказали, що спецклас розпускають. Розійшлися хто куди. Можна сказати, відчули смерть Лобановського на собі", сказав Ярмаш.

Нагадаємо, нещодавно Ярмаш завершив кар'єру гравця.

Зоря веде переговори з "Ареною Львів" щодо проведення матчів Ліги Європи