УКР РУС

Яремчук: Збірна України сподобалась і в матчі з Саудівською Аравією, і в матчі з Японією

10 квітня 2018 Читать на русском

Форвард Гента Роман Яремчук розповів про відновлення після травми й збірну України.

Товариські матчі
завершено
-

"Були проблеми із задньою поверхнею стегна, тому потрібні були пауза й відновлення. Зараз уже все позаду, тренуюся на повну силу й хочу якомога швидше набрати форму.

Перед матчем тренер питав, чи готовий я буду вийти на поле в разі потреби. Я сказав, що готовий. Але не варто забувати, що я пропустив кілька поєдинків, а 8-го квітня ми грали проти лідера чемпіонату. Велике спасибі тренеру, що надав мені майже 20 хвилин ігрового часу. У психологічному плані для мене це великий плюс, свідчення підтримки й моєї необхідності команді. Із такою довірою й настроєм буду набирати форму ще швидше.

Враження від бесіди з Андрієм Шевченком? Лише позитивне. Шкода, що отримав травму й не зміг взяти повноцінну участь в останньому зборі. Медобстеження підтвердило пошкодження, тому було прийнято рішення, щоб я відновлювався в Бельгії.

Чи дивився матчі з Саудівською Аравією та Японією? Так, повністю переглянув обидва поєдинки. Може, хтось і критикує гру "синьо-жовтих", але мені наша команда сподобалася в обох матчах. Оцінюю гру збірної тільки позитивно.

Чи розраховую на запрошення на наступний збір? Це не мені вирішувати. Усе залежить від моєї гри в клубі. Якщо буду гідний виклику до збірної, думаю, двері до неї будуть для мене відчинені", – цитує Яремчука офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, Яремчук отримав виклик в збірну Україну на попередній тренувальний збір, однак пропустив його через травму.

В поточному сезоні чемпіонату Бельгії Яремчук забив 9 голів і віддав 1 гольову передачу в 25 матчах.