УКР РУС

Яремчук: За тиждень на зборах з футболістів Гента вичавили максимум

23 січня 2018 Читать на русском

Український форвард Гента Роман Яремчук розповів про шанси своєї команди на потрапляння в першу шістку та роботу на зимовому зборі.

"Гент не впустить своє місце в першій шістці чемпіонату Бельгії? Тут така інтрига, що загадувати складно. Дві поразки можуть відкинути тебе за межі шістки. До того ж попереду у нас складні поєдинки – Антверпен, Брюгге. Ми, звичайно, впевнені в своїх силах, але намагаємося робити свою роботу скромно. Очки порахуємо потім. Он, Генк Руслана Маліновського по грі взагалі в порядку, але поки знаходиться лише на дев'ятій позиції.

Дубль Яремчука допоміг Генту здолати Локерен

На зимових зборах добре попрацювали? Не те слово! За тиждень з футболістів вичавили максимум. У мене таке вперше в кар'єрі звик, що взимку готуєшся по півтора місяці, а тут такий стислий графік.

Чи була бігова робота? Дуже багато. Збір в Іспанії тривав тиждень. П'ять днів ми прокидалися о сьомій ранку і на пляж. Крос 50 хвилин. Потім два тренування на полі. В останні два дні зіграли спаринги і полетіли додому, де тиждень готувалися до відновлення чемпіонату вже в штатному режимі. Перша гра показала, що задумки тренерів повністю спрацювали, але це тільки один матч. Розслаблятися не можна ні в якому разі", – цитує Яремчука Команда №1.

У 18-и офіційних матчах за Гент Роман забив 5 голів. Зараз Гент перебуває на 4-у місці у турнірній таблиці.