УКР РУС

Яремчук відмовився від пікантної поради Петракова – у форварда свої пріоритети

22 травня 2022 Читать на русском

Нападник збірної України Роман Яремчук розповів про підготовку "синьо-жовтих" до стикового матчу відбору до ЧС-2022 проти Шотландії.

"Гарні відчуття, хлопці відпочили, побули зі своїми дружинами (Петраков відпустив гравців на 2 дні, аби ті "попрацювали у ліжках" – прим.). Усе гаразд. Я залишався у Словенії, тому що мені далеко летіти до Лісабона, але, попри це, я задоволений, адже час тут провів гарно. Я знаходив можливості й для індивідуальної роботи, бо лежати два дні в готелі якось неправильно. Виходили з головним тренером, працювали потроху.

Петраков довикликав у збірну України дебютанта-легіонера

Матчі з Емполі та Рієкою були дуже важливими, тому що всі отримали ігрові хвилини. У першій грі був ще й переможний результат, у другій, звичайно, бажали більшого, але не програли. Усі залишилися задоволеними й відправилися на вихідні в доброму гуморі.

До поєдинку із Шотландією в нас залишається тиждень, тому найважливіше зараз – прислухатися до настанов тренерського штабу. Будемо дізнаватися більше про нашого суперника. Ми повинні плідно попрацювати протягом часу, який залишився до матчу. Ну і, звичайно, щоб удача була на нашому боці", – наводить слова Яремчука офіційний сайт УАФ.

Росія напала на Україну: Динамо підшукало нового перспективного суперника, асистент з топ-ліги вперше у збірній (LIVE)