УКР РУС

Яремчук: Ми з Шевченком один одного зрозуміли

19 березня 2018 Читать на русском

Нападник Гента Роман Яремчук, який отримав травму, проте все одно прибув у розташування національної збірної, поділився враженнями від перебування у головній команді країни.

За словами Романа Яремчука, у нього вже відбулася розмова з тренером команди Андрієм Шевченком, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Звичайно емоції тільки позитивні, адже грати за національну команду – мрія кожного футболіста. Зараз у мене така ситуація, що допомогти не зможу через ушкодження. Проведу у розташуванні збірної декілька днів і повернуся до Бельгії. Зараз важко сказати, через скільки знову вийду на поле. Спочатку був визначений термін три тижні, але минув тільки один. Треба буде робити повторне МРТ, тоді стане щось зрозуміло. Звісно, я хочу повернутися якомога скоріше, але не треба форсувати події.

З Шевченком була звичайна робоча розмова, тренер зрозумів мене, я зрозумів його, ми дійшли однієї думки", – сказав Яремчук.

Також футболіст розповів, як співатиме пісню згідно традиції команди.

"У мене, на відміну від Зінченка, з голосом є деякі проблеми, але, думаю, ми з Микитою Бурдою щось придумаємо", – сказав Яремчук.

Шевченко: Після матчу проти Саудівської Аравії віддамо частину виконавців до "молодіжки"